tiistai 1. syyskuuta 2009

Keine Lust

Karma on treenannut viime ajat kisapainotteisia treenejä. Agilityssä pitkiä ratoja ja pk:ssa pitkiä jälkiä sekä tottisliikkeitä. Ihan sujuvasti mennyt. Syyskuussa olisi jälkikoe, samoin lokakuussa.

Karma has been training lately more competition type training. In agility long courses and in tracking long tracks and lot of obedience. It's been quite good. In autumn there will be tracking test and also in october.


Mana on kasvanut kovasti. Viimeiset pari viikkoa sen korvat ovat yrittäneet nousta ylös, mikä tietenkin on meistä aivan mahtavaa. Kuva viikonlopulta Rovaniemen kisoista.

Mana has grown up lot. Last couple of weeks his ears has started to get up, what is really wonderful to us. Picture of him last weekends competition in Rovaniemi.Kuva: Saara Kangasniemi

Lisää kuvia osoitteessa/ more pictures: http://picasaweb.google.fi/saarakangasn/298AgikisatRoi#

Manalla on treenattu pentutottista hiukan ja muutaman kerran käyty aglaamassa. Jälkiä ollaan ajettu enemmän, päälle parikymmentä tähän mennessä.

Mana on edelleen verrattain rauhallinen, mutta se on kyllä hiukan muuttunut aktiivisemmaksi. Se on kova leikkimään ja taistelemaan. Se on myös sosiaalisempi kuin Karma. Lisäksi se on hiukan ohjaajakovempi kuin emänsä, mikä on erittäin hyvä asia.

Mana has been training puppy obedience little and few times he has been in agility. Weve been tracking more, over twenty times.

Mana is still quite calm, but he has turned more active. He likes to play and fight. He is also more social than Karma. He is also more tough towards handler than his mother, thats very good thing.