perjantai 29. kesäkuuta 2012

Treeniä

Karmalla oli hyvä päivä treenauksen suhteen. Agilityssä teimme 32 esteen radan ja Karma oli aivan upea, samoin jälki ja toko menivät erinomaisesti. Karma on viime aikoina ollut hyvässä vireessä ja sen kanssa on todella mukavaa treenata.

Tokossa olemme yrittäneet nyt aktivoitua treenaamaan enemmän. Jäljen lisäksi se olisi kaikkein paras laji Karmalle, sen luontainen viretila sopii vain aivan nappiin tokoa ajatellen. Sääli vain että emme oikein tahdo jaksaa treenata sitä, kun se nyt ei ole ihan mielilajimme. Yritämme kuitenkin sen verran saada aikaiseksi että siitä jossain vaiheessa leipoisimme TVA:n. Koirassa olisi kyllä huima potentiaali, mutta valitettavasti ohjaajat tahkoavat vääriä lajeja :)

Pk-SM:n ilmoittautumiset on kesäkuun lopussa, ei meinattu edes muistaa sitä. Siinä lajissa on jotenkin liian aikaisin tuo ilmoittautuminen, agilityssä on tottunut pariin viikkoon ennen kisoja.

Karma had a great day in training. In agility we had 32 obstacles run and trained also tracking and obedience. Everything went really good. Karma has been really nice at training lately.


We try to train FCI obedience more, Karma is gifted for that sport, but handlers aren't that excited about it, but we try to train it more. We also are planning to go Finnish tracking-championships.