sunnuntai 19. elokuuta 2012

Isot kisat takana

Kävimme agilityn MM-karsinnoissa Liedossa Karman kanssa ja vaikka loppusijoitus oli vasta 31/120, olin tyytyväinen koiraan ja reissuun. Olimme saaneet Karman hyvään vireeseen kisoja ajatellen, mutta liian ilmavat hypyt ja hidas eteneminen haittasivat pisteiden keruuta :) Teimme kuitenkin kolme nollaa viidestä radasta, ihan ok suoritus. Rataprofiilit itsessään olivat hyvin virtaavia ja juostavia, nopeutta siis vaadittiin koiralta. Tässä paras ratamme.

Karma was at Finnish qualifications for agility word championships, our final placering was 31/120. She was at good mood, but we werent't fast enough to have better points. Courses were really flowy and runnable, really nice. Here is our best run.

Karsintojen jälkeen olemme saaneet Karmalle jo tuplanollan ja nollavoiton kasaan ensi vuoden kisoja varten. Samalla siitä tuli agilityvalio!

We started gathering next years results allready and at the same time, Karma had title Finnish agility champion.

Kävimme Karman kanssa myös palveluskoirien SM-kisoissa Hyvinkäällä. Jälkikoiria oli ilmoittautunut 46. Saimme ykköstuloksen pisteillä 272 ja meidän loppusijoitus oli kuudes. Tottiksesta tuli pisteitä 85, tuomarit olivat erittäin tiukkoja. Isompia teknisiä virheitä ei tullut, mutta paikkamakuussa Karma tarvitsi kaksi käskyä ylösnousemiseen. Seuraaminen meni puutteelliseksi ohjaajan käveltyä muutaman askeleen liian lyhyen kaavion... Noudot olivat suht nopeita ja korrekteja, mutta tuomareita ne eivät ihmeemmin innostaneet. Jäljessä saimme täydet pisteet ja siinä Karma oli kyllä aivan timanttinen. Jana oli erinomainen ja se meni metsässä kuin juna raiteilla, kaikki kepit löytyivät. Esineruudusta jäi viimeinen esine puuttumaan, jota se yritti paikantaa kun aika viimein loppui. Se oli erittäin energinen ja innokas loppuun asti (pisteet siitä koiralle), vaikka ohjaus siitä kärsikin.

We also entered Finnish tracking championships, our placering was 6/46. Dog was fine, she had points 272. Obedience was 85, tracking perfect and retrieving objects 17 points. She was full of energy to the end, so it was good trial.
Avajaismarssia odotellessa.Karman tyypillinen "energinen ilme" :)

Karma ei hukkaa yhtään hetkeä mitä tulee lepäämiseen ja voimien keräämiseen.
Tottelevaisuuden arvostelu.

Nyt olemme keskittyneet enemmän Manaan, varsinkin sen agilitykisoihin. Toivotaan että saamme sen kuosiin ennen ensi kesää. Sen nopeus on vain sitä luokkaa, että se on melko haastavaa :D

Now we are concentrating to Mana. Also puppies are planned to Karma.

Ja nyt pentusuunnitelmat ovat oikeasti menneet eteenpäin.