sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Pakkasralli

We had agility competitions on Kemi. 5 tracks with Karma, 2 of them wins by 0-result and 3 times disqualified. Second win was first one in class 2. Weekend was fun, but our dog-walk contacts were poor. First 0-result was infact 5, because she missed contact at the end of dogwalk, but judge didn't see it. Other 0-result that we winned was pure contact, but not a good one. At jumping track I made mistake. On other 2 tracks that went disqualifing, dogwalk contacts didn't work. Crap. Time to start training again..


There were lot of good dogs and it was nice to compete again. Mana had good time and Kukka had also one track, 10 faults... But she was in a really good mode. We also saw Karmas puppy Tikki, and have to say that she looked nice when she trained jumps.


Pakkasralli takana, 5 rataa joista 2 nollavoittoa. Paitsi että eka nollavoitto oli kyllä 5, tuomari ei nähnyt puomin loppukontaktia kunnolla. Toinen nollavoitto oli puhdas, ensimmäinen kakkosluokassa. Hyppiksellä mokasin aika lahjakkaasti. Kahdella muulla hylätyllä agiradalla puomin kontaktit epäonnistuivat. Pitää alkaa treenata taas. Mutta viikonloppu oli hauska ja oli kiva kisata.


Kisoissa oli paljon hyviä koiria. Manalla oli hauskaa ja Kukkakin kisasi yhden kisan, kymppi tuli, mutta koiralla oli hyvät fiilikset. Karman pentu Tikkikin oli paikalla ja se kyllä meni kivasti kun Ninni treenasi lämmittelyesteillä.