keskiviikko 15. joulukuuta 2010

December


Tikin nenä/Tikki and her nose


Karma kävi Oulussa kolme agilitykisaa ja Torniossa kuusi, mutta eipä ollut kisoista hirveästi kerrottavaa jälkipolville. Yksi ainoa nolla saatiin, sekin yliaikana. Yleisesti oltiin ratoihin tyytyväisiä, joka radalla vain tuli jokin virhe joka esti sitten nollan tulemisen. Eli varmuutta tarvitaan lisää. Tässä on ainoa nollarata videona.
We were at Oulu and at Tornio in agility competitions, we had 9 runs, but they weren't that good. One 0-result, but time went over, and in others we had unfortunelly allways some little mistake. This is video of our 0-run.Tikki piilossa, Mana ja Karma/Mana, Karma and Tikki hiding
Tornion kisoissa oli myös Gilla ja Zinni joista tulikin FIN AVA. Hienoa! Gilla, Zinni ja Cool olivat koko seuraavan viikon Rovaniemellä, samoin kuin Ninni ja Tikki. Muutaman kerran treenattiin yhdessä, niin että myös Paula ja Peppi olivat mukana. Ninni ja Tikki olivat tulleet Rovaniemelle treenaamaan viikoksi ja aika paljon tuli hallilla oltua, niin paljon että Ninni mursi kätensäkin.

Gilla and Zinni were also in Tornio and Zinni became FIN AVA! Gilla, Zinni and Cool were the next week here in Rovaniemi. Also Ninni and Tikki were here. We had some group trainings, also with Peppi and Paula. Ninni trained hard, so hard that she broke her hand in the hall.

Next three photos by Laura R.


Meillä oli pentutapaaminen/We had a little puppy meeting......oli meillä myös koiria mukana. Peppi, Mana, Karma ja Cool/...we had also real puppies.
Nyt odotellaan uuteen halliin siirtymistä ja treenaillaan sitten siellä.

Now we wait for our new training hall to open. It's much bigger than this one we are using now.

Peppi, Zinni ja Cool.