torstai 29. maaliskuuta 2012

Pass out

Melkoinen aika vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Tällä välin on aika paljon tapahtunut, joten en edes yritä kirjoittaa kaikkea. Karmalla, Manalla ja Kukalla on uudet kotisivut joilta löytyy kisapäivityksiä yms. Tähän blogiin jätetään sitten kaikenmaailman jaaritukset ja jaagaukset.

It's a long time since we have been writing down, so we don't even try to write what has happen after last writing. Karma, Mana and Kukka has got new website wich have results from competitions and so on. This blog is just chatting and jibberish.

Karmalla ja Manalla ei ole ihmeempiä tässä sattunut, viime kesä ja syksy kisattiin jossain määrin, mutta viimeiset puoli vuotta olemme viettäneet kisatonta elämää. Jouluna meillä oli viiden viikon mittainen treenitauko myös, muuten ollaan treenailtu tasaisesti. Treenit on menneet hyvin eteenpäin, varsinkin Manan kehitykseen ollaan oltu todella tyytyväisiä. Emme usko, että se on vielä tänä vuonna iskussa, vaikka viime aikoina treenit ovatkin onnistuneet aika näppärästi. Se ei haittaa, koska annamme koiralle ja itsellemme aikaa. Olemme nauttineet aina paljon enemmän treenaamisesta ja siihen liittyvästä pähkäilystä kuin kisaamisesta, joka on aika hirveää puuhaa.

Karma and Mana hasn't that much news, we competed last summer and late summer, but last six months we have been takin a break from competitions. At christmas we had five weeks of break from training, but except of that, we have been training this time few times a week. Training has been good, especially Mana has been getting better and better, I don't think he is at his best this year yet, allthought he has been lately really nice at training. Thats ok, we like more training than competiting.

Kukalle sen sijaan on sattunut ja tapahtunut. Joku kuukausi takaperin siltä meni takajalka sijoiltaan ja eläinlääkärireissuhan siitä tuli. Melko kammottava oli rusahdus kun jalka vedettiin takaisin paikoilleen, mutta se kuntoutui kyllä täysin. Sen lisäksi Kukalla todettiin tässä kuukausi takaperin kilpirauhasen vajaatoiminta, mutta lääkityksen jälkeen se on ollut suht normaali oma seniili itsensä.

Kukka has visited vet few times. Her rear leg got out of joint few months ago, but leg has healed really good after that. She also got medicine, because her thyroid gland isn't working like its suppose to work. But she is better now, her senile self again.

Karmalle olemme pohtineet toista pentuetta syksyn juoksuun, mutta katsomme vielä miten siinä käy. Pentumainos löytyy nettisivuilta. Pentuja miettien laitankin loppuun pikku Manan kuvan.

We have been planning a litter to Karma at end of the summer, but we will see how it turns out. More information on website. At the end picture of puppy Mana.