maanantai 5. marraskuuta 2012

Pennut

Pari huonompaa yötä on kirjoittajilla takana, toivotaan että nyt alkaa helpottamaan. Eilisen päivän Karma tyhjensi mahaansa, teki pesää ja valmistautui tositoimiin. Illalla kymmenen maissa pentuja alkoi sitten syntyä ja niitä syntyi pitkin yötä.

Annoimme Karman rauhassa synnyttää ja hoitaa pennut ja sillä kävikin kaikki vanhalla rutiinilla. Se oli todella rauhallinen ja ponnistukset olivat vaivattoman näköisiä. Toiset pennut söivät samalla, kun Karma putkautti aina uuden pennun maailmaan ja söi jälkeiset. Karma nuoli pennun, jonka jälkeen tulokas siirtyi tissille ja niin homma jatkui.

Karma on yhtä hellyttävän hoivaava kuin ekassakin pentueessa. Se makaa koko ajan pentulootassa ja huolehtii pennuista. Se on käynyt pakotettuna ulkona pissalla, mutta senkin jälkeen ryntää heti laatikkoonsa. Karma on hieman rauhaton, kun pentuja nostelee. Mutta kuten viime kerrallakin, alkaa pikkuhiljaa tottua niiden käsittelyyn. Manakin näki tänään pennut kodinhoitohuoneen ovelta, mutta lähemmäs emme vielä sitä päästäneet. Karma vaikutti suhteellisen rauhalliselta, mutta antaa hiukan ajan kulua. Karman ruokahalu on pysynyt hyvänä koko ajan ja tänäänkin se on syönyt jo pari kupillista.

Nimesimme pennut Pyhäinpäivä-viikonlopun mukaan lasten kanssa. :) Viralliset nimet tulevat sitten erikseen, mutta kutsutaan niillä nyt seuraavat viikot, jotka pennut täällä viettävät.

Tässä pikaotokset pennuista syntymäjärjestyksessä. Kuvat napattiin sillä välin kun Karma kävi ulkona, eli aikaa ei ollut hirveästi...

 Mörkö (uros)
Menninkäinen (uros)
Piru (uros)
 Noita (narttu)
 Haamu (uros)
Haltija (narttu)
 
 
 

Kuvia

Kiitokset kaikille onnitteluista! Yritämme kirjoittaa illalla enemmän, tässä muutama kuva pennuista...

Viimein nukkumaan

Neljä urosta ja kaksi narttua. Yksi uroksista mustatrikki, muut ruskeita. Emä ja pennut voivat hyvin. Kun on kuitattu parin yön univelat, niin kirjoitellaan lisää...

2 pentua tähän mennessä

Mustatrikki ja ilmeisesti ruskeatrikki, molemmat uroksia.