keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Astutus onnellisesti ohi

Karman astutusreissu on onnellisesti takanapäin. Yhteensä neljä kertaa Pelle astui Karman kolmen päivän aikana. Viimeinen kerta vaikutti selkeästi siltä, että paras aika oli jo ohitettu. Astutukset olivat hyvin helppoja. Lähinnä katsoimme alkutoimituksen, joka ei kauaa kestänyt, ja sitten pidimme koiria kiinni kunnes ne irtautuivat. Todella helppoa hommaa.

Pelle itsessään oli oma sosiaalinen ja virkeä itsensä. Vakava ja rauhallinen Karma vaikutti huvittavasti vanhemmalta kuin Pelle. Toivotaan, että erityispiirteet luonteissa tasaantuvat ja tulee mukavia pentuja.

Junareissut edestakaisin sujuivat Karmalta hyvin, samoin yöpymiset. Karma lähinnä nukkui, istui, välillä tuli liehittelemään ja taas nukkui. Junassa käytävällä nukkuessaan ihmiset loikkivat sen ylitse, suurin osa varmaan luuli sitä täytetyksi. Sen maailmaa ei oikein hetkauta enää mikään. Pellen ja Bambin iloinen pirteys olikin hauskaa vaihtelua.

Nyt vain jäämme jännittämään, tuleeko pentuja. Erityisen suuret kiitokset todella ystävällisille ja vieraanvaraisille Markkasille, jotka olivat enemmän kuin avuliaita pennutuksen ja majoituksen suhteen! Ilman heidän apuaan koko hommasta olisi tullut paljon vaikeampaa, suorastaan mahdotonta.

Somollis Pelle.
Kuva Marko Markkanen.


We mated Karma with Pelle four times. Everything went really well, hope we have puppies soon. Only thing we had to do after Pelle had jumped on Karma's back, was to hold them still for a moment.

Pelle was really social and happy dog, opposite to Karma. Ho that puppies have balanced characters. Pelle's owners Markkaset were really big help in a mating, thanks to them!