keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Enjoy the silence


Hirveästi ei ole tullut bloggailtua, kun ei meidän harrastuksessa ole tapahtunut sen kummempia.
Karma ja Mana ovat treenanneet molemmat melko paljon agilityä, noin 3-4 kertaa viikossa. Karmalla oli tosin juoksu jokin aika sitten joka hieman hidasti touhua, mutta onneksi se on nyt ohi. Jälkeä ollaan treenattu melko harvakseltaan ja otettu motivoivia treenejä kesän jankkaamisen jälkeen.

Manalla on harjoiteltu jo jonkin aikaa purun parantamista ihan vain ohjaajan treenaamisen vuoksi. Puru onkin mennyt ihan kelvollisesti eteenpäin ja on jo paljon parempi siitä mistä lähdettiin, mutta eihän tuo työmaa ihan heti kesken lopu. Vaikka Mana on kaikin puolin hyvä koira, ei sillä tietenkään rotunsa puolesta ole parhaita ominaisuuksia suojelua ajatellen. Karmalla puruja ei olla treenattu kunnolla pitkään aikaan, se ei vain kehittynyt tarpeeksi jotta olisi järkeä tuhlata kaikkien aikaa treenaamiseen ja sen lisäksi varautunut ja pidättäytyväinen luonne ei ole paras asia puruja silmällä pitäen...

Seuraavat agilitykisat ovat Oulussa ja Torniossa 21-27.11, niihin yritetään saada jonkinlainen tulosvarmuus...

In english->

We haven't had that much news. Karma and Mana has been training mainly agility about 3-4 times in a week and little bit tracking.

Mana have been training some biting, mainly because handler needs training. He isn't best dog for that sport because his race, but weve have been making progress so it has been quite nice. Karma havent been training biting, we just didn't have enough progress so it was waste of time to keep on training.
Next agility competition will be in Oulu and Tornio in 21-27.11...