lauantai 5. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Suurin osa pennuista on jo poistunut uusille omistajilleen. Onnea ja menestystä Ritvalle Noidan kanssa, Ninnille Haltijan kanssa, Paulalle Pirun kanssa ja Virpille Mörön kanssa! Menninkäinen ja Haamu jäävät vielä ainakin joksikin aikaa kotimiehiksi, katsotaan miltä sitten tulevaisuus näyttää. Pennuilla on myös vakuutukset voimassa, toivotaan ettei niille tule käyttöä.

Meillähän ei ole kennelnimeä ja tuskin ikinä tuleekaan. Emme tunne olevamme kasvattajia, ja tämä pentue vahvistaa vain tunnetta. Työmäärä pentujen kanssa on valtava. Saimme kuitenkin käyttöömme kaverimme Päykkösen Kirsin kennelnimen "Kuunvarjon" tähän pentueeseen. Kiitos vain Kirsille!

Uusi vuosi vaihtui ja täytyy sanoa, että pennut olivat kyllä todella hienosti. Kukaan meidän kolmikon pennuista (Mörkö oli uuden vuoden meillä) ei paljoa paukuista piitannut, vaikka lähelläkin ammuttiin ja oltiin vähän väliä ulkona pissalla. Samoin muut jo kotoa muuttaneet pennut olivat kuulemma olleet todella lunkisti. Hienoa, että 7 viikon ampumiset, räminät ja ilotulitusvideot yms. ovat tuottaneet tulosta - ja tietenkin perimä, unohtamatta hyviä ohjaajia. Ohessa Pirun, alias Pedon VIDEO uudeltavuodelta. Ei paljoa paukut häiritse. Toinen VIDEO jossa Peto ottaa mittaa Notte valkkarista.

Karman ja Manan treenitauko alkaa olla ohi, Karmalla se kesti 4 kuukautta ja Manalla 6 viikkoa. Saa nähdä muistaako kukaan meistä enää yhtään mitään...

Ohessa kuvat vielä pennuista ja niiden viralliset nimet. Nimethän tulivat Halloween-viikonlopun innoittamina, Suomen muinaismytologiasta.

Kuunvarjon Sielulintu eli Haltija

Kuunvarjon Kave eli Menninkäinen

Kuunvarjon Painajainen eli Haamu

Kuunvarjon Varjosielu eli Mörkö
"Remi"

Kuunvarjon Kratti eli Piru
"Peto"

Kuunvarjon Hiiden Lintu eli Noita
"Noita"