tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pilkkuja ja Tilkkuja

Peppi, Mana, Karma and Tikki. Upcoming winners? ;) Photo: Laura RMeillä oli viikonloppuna Ninni ja Joona käymässä. Tietenkin Karman pentu Tikki oli mukana samoin kuin dallut Viuhti ja Milla. Oli kyllä mukava viikonloppu, lähinnä kulutettiin se treenaten ja koirista höpötellen, taisipa jonkin verran virvokkeitakin mennä alas...

Perjantaina olivat myös Paula perheineen (Pepin omistaja) ja Laura kylässä. Voisi kai sanoa että meillä oli pienimuotoinen pentutapaaminen samalla. Lauantaina sitten oltiinkin kolme tuntia hallilla Tikin, Manan ja Pepin kanssa, sunnuntaina samaten ja maanantaina kaksi tuntia. Yleisesti treenit menivät oikein hyvin. Yritimme paljon keskittyä Tikkiin ja Ninniin kun pitkämatkalaisina olivat tulleet synkkään pohjoiseen. Tikin kontaktit olivat kyllä jo erinomaisella tasolla, samoin pujottelu, hiukan viilailtiin kumpaakin lisää. Radalla Tikki ja Ninni olivat kyllä jo melkoisessa iskussa, parivaljakko veti virheettömiä suorituksia varman näköisesti. On se helppoa kun sen osaa.


Lauantaina harjoittelimme yksittäisten esteiden lisäksi perusneliöllä takaakiertoja. Sunnuntaina vedettiin koiraa mukaan kovasta vauhdista. Ninni osaa edestä viemisen todella taitavasti, joten tahallaan kiusasimme kieltämällä valssaamisen. Samalla teemalla jatkoimme vielä maanantaina, viemisen sijasta pakotettu ohjauslinja oli vastaanottaa ja lähettää koiraa esteeltä toiselle.
Mana ja Peppi treenasivat myös, mutta hiukan enemmän alkeita vielä. Yritetään tulla perässä :)


Pepillä on vauhti kasvanut tosi paljon, vaikkei sitä ole tarkoituksellisesti haettu. Paula on nopeasti kehittynyt lajissa, joka ei ole hänelle entuudestaan tuttu. Paulan ja Pepin yhteisymmärrys alkaa toimia. Karmakin taisi käydä muutaman kerran radalla, mutta lähinnä se toimitti maskotin virkaa autossa tai radan reunalla. Oli hauskaa treenata ja erityisen mukavaa kun kaikki koirat olivat koko ajan irti.

Tikki, agility prodigy! Photo Laura R.


Peppi wavepoling. Photo Laura R.

Mana, never tired... Photo Laura R.

Ninni and Joona stayed us at weekend, of course Tikki was with them. Weekend was great, we mainly trained dogs and chatted, and drinked some refreshments...

At friday also Paula with her family (Peppi's owners) and Laura visited us. You could say we had a small puppy meeting at the same. Saturday we were 3 hours at hall, sunday also and in monday 2 hours. Mainly training was good. We focused on Tikki, because they had travelled so far to visit us. Tikki's contacts were excellent, wavepoles also, but we tried to make them even better. When taking longer course, Tikki and Ninni got many great tracks. Its so easy when you have talent.

Mana and Peppi trained also, little bit more babytraining, well try to follow Tikki's lead :) Peppi has come faster and Paulas and Peppis touch has developed better. Karma had few runs, but mainly was in a car or runned on the hall and watched training. It was nice to train, especially when all the dogs were loose all the time.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti