torstai 6. joulukuuta 2012

Pennut pääsivät muuttamaan "hiekkalaatikostaan" hiukan isompaan aitaukseen. Ihan kivasti ovat viihtyneet sieltä, eikä edes Piru ole vielä keksinyt kuinka sieltä karataan ulos :)

Pennut ovat alkaneet syödä lihan ja kuivaruuan sekoitusta ja Karma on selkeästi vähentänyt imettämistä. Myös kaulapantojen totuttaminen on alkanut. Ampumiset, räminät yms. alkavat olla jo arkipäivää. Mikäli viikonloppuna on hiukan lauhempaa, käymme myös ulkoilmaan tutustumassa. Katsotaan jos myös pääsisimme autoilemaan ekan kerran. Vieraita on myös riittänyt ja hyvin on saatu pennuille kokemuksia ihmisistä. Sirutus on ensiviikolla ja samallahan ne rekisteröidään. Viralliset nimet ovat myös Pyhäinpäivä-viikonlopun hengessä tehdyt :P

Manalla on menossa treenitauko joka kestää pentujen luovutusikään asti. Siinä tulee mukavasti sellainen viiden viikon tauko. On kiva alkaa sitten treenaamaan kaikkia yhtäaikaa, Karmallakin kun tauko on ollut hieman pitempi... Vaikeaa vain päättää, minkä pennun jättäisi itselle, ne kun ovat suht tasaisia kaikki.

 Noita ja Haltija pahaa-aavistamattoman pennunkatselijan laukun kimpussa

 Vasemmalla pakattu, oikealla pakkaamaton pentu :)

 Räyh!

Volta tuli pörisemään uuteen aitaukseen

1 kommentti:

  1. Jokos pennut on käyneet ulkona?
    Olis mukava nähdä ulkokuvia tai videopätkää :)

    VastaaPoista